Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland en vormt samen met Mallorca, Menorca en Formentera de eilandengroep de Balearen.

Het eiland ligt 270 km ten zuidwesten van Barcelona en ten oosten van Valencia. Kenmerkend zijn de vele idyllische baaitjes en stranden, die rond het gehele eiland liggen. Ibiza is een en al party eiland, waar beroemdheden van over de hele wereld naar toekomen.

Was het vroeger een geweldig hippie-eiland, nu is het een favoriete vakantiebestemming van veel BN’ers. Wil je dansen tot de zon opkomt? Wil je dansen op het moment dat de zon in de zee zakt? Wil je shoppen, flaneren en heerlijk eten? Op dit eiland kun je dag en nacht feesten, het verschil tussen dag en nacht vervaagt. Overdag zijn de gezellige stranden van Ibiza, ook wel het witte eiland genoemd, de uitgelezen plek om lekker te bruinen of om een frisse duik te nemen in het schitterende helderblauwe water. Als de zon ondergaat, stromen de terrasjes vol en begint het leven in de binnenstad. Een doolhof van kleine straatjes en steegjes vol met barretjes, restaurantjes en winkeltjes.

Je kunt niet alleen fantastisch salsa dansen op het strand, bij een ondergaande zon, in cocktail bars, lounges, sundowners en trendy clubs tot je er bij neervalt op, maar ook naar een van de wereldberoemde reuzendisco’s, zoals de Pascha, Amnesia, of Space (wwwspace-ibiza.es), waar beroemde DJ’s als Armin van Buuren en Tiesto regelmatig optreden. Ibiza is beroemd vanwege zijn wilde uitgaansleven, maar biedt nog veel meer dan dat zoals leuke dorpjes, schitterende stranden en baaitjes en een mooie natuur.  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling