Dansreizen Nederland

Weekend

Cubachata Biezenmortel  
Weekend
Nu ook de kerk in de Beukenhof beschikbaar is, kunnen we dit grote nieuwe evenement organiseren. Een groot aantal toppers zijn vastgelegd, waaronder: Roly Maden, Yohan en Elaine, Korke & Judith, Evelyn la Negra, Team Bachata Passion, Emilito Herrera en Wendy Solanch, DJ Raffi en DJ la Negra. We hopen jullie allemaal te zien bij dit nieuwe evenement. Bij de Beukenhof kan ook worden gekampeerd.  
 
Viva Cuba Biezenmortel  
Weekend
Viva Cuba Cuba Biezenmortel X, 10 years Special edition. Voor de 10e keer organiseert Dance4Two het Viva Cuba Festival. Dit unieke Cubaanse Salsa Festival vindt plaats in het sfeervolle, historische Klooster niet ver van de Belgische grens “De Beukenhof”. Dit is een weekend vol Cuban Salsa, Rumba, Rueda, Reggaeton, Son, Afro Cubano met 35 workshops in 5 zalen, 6 party’s met shows en Animations voor beginnende tot masterclass dansers. Voor deze speciale editie komt een van de beste muziekgroepen uit Cuba optreden : El Septeto Santiaguero .In tien jaar is Viva Cuba Biezenmortel uitgegroeid tot het grootste Cubaanse evenement van NL en BE. Voor het eerst kan nu ook in de kerk worden gedanst. Met de perfecte ambiance in een prachtig klooster met live percussie tijdens Afro en Rumba ...  
Vanaf:
€ 199 p.p
Biezenmortel Kizomba, Bachata, Salsa LA & Cubaans edition (17-19 december 2021)  
Weekend
Het gezelligste dansweekend van Nederland en Belgie nu met verrassende nieuwe line-up. - Team Bachata Passion - Fabio Duarte, Kizomba, Portugal - Evelyn La Negra, Bachata, Spanje/Venezuela - Yohan en Elaine, Cubaanse Salsa Een heel weekend met workshops Kizomba, Bachata, Salsa LA en Cubaans, heerlijk dansen en eten en iedere avond feest. Dit sfeervolle weekend staat in het teken van kerstsfeer in een historisch Klooster te Biezenmortel De Beukenhof. Tijdens het weekend worden er meeer dan 12 workshops gegeven, zijn er 3 party's met animaties voor (absolute) beginnende tot vergevorderde dansers.  
Vanaf:
€ 105 p.p
NL-Social connection Holiday Camp, 12-15 augustus 2021  
Weekend
In navolging van de succesvolle Nederland dansreis in 2020 organisseert Dance4twi nu een nieuwe editie Dance4Two Social Connection 2 Holiday. Een dansprogramma met de sfeer van Dance4Two en natuurlijk een warm (weer)zien met alle dansliefhebbers. Het programma bestaat uit Salsa, Bachata en Kizomba danslessen en muziek. De toppers Meike en Norvin verzorgen het programma. Dance4Two organiseert dit programma met inachtneming van de huidige adviezen en regels met betrekking tot COVID-19.  
 

  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling