Reis Viva Cuba Biezenmortel weekend

Viva Cuba Biezenmortel X

Viva Cuba Cuba Biezenmortel X, 10 years Special edition, march 12-14, 2021. Voor de 10e keer organiseert Dance4Two het Viva Cuba Festival. Dit unieke Cubaanse Salsa Festival vindt plaats in het sfeervolle, historische Klooster niet ver van de Belgische grens “De Beukenhof”. Dit is een weekend vol Salsa, Rumba, Rueda, Reggaeton, Son, Afro Cubano met 42 workshops in 6 zalen, 6 party’s met shows en Animations voor beginnende tot masterclass dansers. In tien jaar is Viva Cuba Biezenmortel uitgegroeid tot het grootste Cubaanse evenement van NL en BE. Dit jaar komen er maar liefst 11 docenten rechtstreeks uit Cuba. Voro het eerst kan nu ook in de kerk worden gedanst, er is een concert met Yoruba Andabo. Perfecte ambiance in een prachtig klooster met live percussie tijdens Afro en Rumba workshops, inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, gratis koffie en thee en gratis parkeren. Met Yoruba Andabo, Maykel Fonts, Karelia Despaigne, Emilito Herrera, Nano Hechavarria en vele anderen.


Viva Cuba X Salsa Festival Biezenmortel

Voor de 10e keer organiseert Dance4Two dit unieke Cubaanse salsa festival in sfeervol historisch Klooster niet ver van de Belgische grens. Dit is een weekend vol Salsa, Rumba, Rueda, Reggaeton, Son, Afro Cubano en percussie. Meer dan 42 workshops in 6 zalen, 6 party's met animaciones en shows voor beginnende, intermediate, advanced, tot masterclass dansers.

De 10e editie wordt een heel speciale editie: dansen in de kapel, de hemel en NU OOK IN DE PRACHTIGE KERK . Veel sterren hebben al bevestigd, waaronder:

  • Concert: YORUBA ANDABO
  • Maykel Fonts
  • Emilito Herrera
  • Karelia Despaigne
  • en vele anderen


Redenen waarom Viva Cuba X Festival in Biezenmortel anders is:

* The best ambiance in a monastry and dancing in a Chapel
* The only festival with 50% man and 50% woman participating
* The best Cuban instructors dance with all the participants at the parties
* Workshops in 6 saloons and party in 2 rooms
* Live percussion during Rumba workshops
* Extensive cocktail bar and Cuban beer
* Taxi dancers


Wat is inbegrepen?

* Toegang tot dansworkshops
* Toegang tot de party's
* Twee overnachtingen op 1, 2, of meerpersoonskamer (indien geboekt)
* ontbijt (za en zo), lunch (za en zo) en diner (za)
* Koffie en thee
* Gratis parkerenPrijzen
Saturday pass (including meals, coffee, tea) 99 euro
Full pass without overnight stay 185 euro
Full pass double/ triple room 245 euro
Full pass single room (hotel 5 km) 310 euro

Nog geen ervaring met de Cubaanse dansen?

Ook beginnende dansers zijn van harte uitgenodigd, er zijn speciale workshops voor beginners. Maak kennis en geniet van de Cubaanse sferen met muziek, workshops, shows, party’s en dat in de ambiance van een voormalig klooster. Voor deze editie komen er weer een aantal wereldtoppers, er komen Cubaanse docenten rechtstreeks uit Cuba speciaal voor ons evenement.

Wij willen dat iedereen een danspartner heeft en plaatsen dames op volgorde van inschrijving, indien er ook een heer heeft geboekt. Dansparen kunnen wij direct plaatsen. Het lukt ons bijna altijd om alle dames te plaatsen. Hoe eerder je je inschrijft hoe beter.

Dit weekend is inclusief 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 lunches en 1 diner, koffie en thee, gratis parkeren.


  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling