Dansleraren Salsa dansreis Santiago, Havana en Trinidad. (Vlucht/visum/transfer JA, Hotel/ JA, Workshops JA, Excursie JA)

 
Terraza de la Salsa
Dansgroep van dansschool Terraza de la Salsa / Dance4Two met choreografieën van Nano Hechavarriaen en Yunior Montoyo.

 

 
Karelia Despaigne
Zij is oprichter, directeur, choreografe, docente en danseres van Tierra Kaliente. Karelia is afgestudeerd als dansdocente en danseres van de folklorische dansen aan de EVA “José María Heredia” in Santiago de Cuba. Zij was de eerste soliste van het professionele dansgezeldschap “Folklorico Oriente”. Karelia was jarenlang de “”drive” achter “Sabor DKY”. Ze heeft in 17 verschillende landen gedanst en zal nu voor het eerst met haar groep Tierra Kaliente in Nederland optreden. Dit is vrouw waar men nog veel van zal horen.

 

 
Ernesto Ferreiro of Pucho
Ernesto Ferreiro of Pucho is professioneel danser. Hij studeerde 4 jaar slagwerk aan de School of Music "Lauro Fuentes". Hij heeft gewerkt als danser voor dansgroep "Sabor DKY". Hij heeft internationale ervaring als docent en danser, niet alleen in Cuba, maar ook in Colombia. Op dit moment is hij dansleraar aan de dansschool "Salsabor" en is danser en docent van de "Tierra Kaliente".

 

 
Dansleraren Havana
Wij werken uitsluitend samen met de drie beste dansscholen van Havana. Elke deelnemer krijgt een Cubaanse danspartner. In totaal staan meer dan 100 danspartners tot onze beschikking. Stuk voor stuk zijn dit jonge en goed opgeleide dansers die zorgvuldig zijn geselecteerd.


 

 
Osdanys & Maya
Osdany is de hoofdleraar uit Trindiad. Hij is een geweldige danser en heeft een geheel eigen salsa stijl ontwikkeld.

 

  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling