Dansleraren Biezenmortel Kizomba, Bachata, Salsa LA & Cubaans Edition

 
Geno & Steffie
Bachata is de ultieme vorm van ontspanning, een dans waarin je volop kan loslaten en genieten van de muziek. Het leuke van de Bachata is dat de basis zo simpel is en daarmee toegankelijk voor iedereen, maar dat de veelzijdigheid van de Bachata daarna nog zoveel uitdaging geeft dat je nooit uitgeleerd bent. Dansen en lesgeven is een passie van Geno en Steffie. Niets vinden zij leuker dan te zien hoe iemand de les binnenkomt bij een proefles en om dan te zien hoe hij/zij zich elke week ontwikkelt. Bij hun workshops is altijd een leuke familie sfeer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zich op zijn gemak voelt, vragen durft te stellen en plezier heeft tijdens het leren. Lesgeven is echt hun passie! Daar mag je ze elk moment voor wakker maken!

 

 
Dansleraar Fábio Roberto Runa Duarte
Fábio Roberto Runa Duarte uit Portugal begon zijn danscarrière toen hij 16 was. Hij volgde een dansopleiding in Latijns Amerika. Hij volgde ook Ballet, Moderne dans, Salsa, Bachata en Tango. Vanaf z'n 17e, begon hij Kizomba te dansen met zijn Afrikaanse vrienden. Inmiddels heeft hij de grootste dansschool van de Algarve in Portimão.

 

 
Evelyn la Negra (Venezuela/Barcelona)
Evelyn Viana “La Negra” werd geboren in Caracas-Venezuela en woont nu in Barcelona in Spanje. Dit fenomeen is een multitalent: van Dominicaanse Bachata tot Cubaanse salsa, Ragga salsa en leraar funky en hiphop. Zij is gestart met “Pasos Libres de Salsa” International Championship, geeft les in de beste dansscholen van Barcalona (Antilla Latin Club en Adrián & Anita School (4 times world salsa championships), leidt de grootste Salsa discotheek van Barcelona "Antilla" en tevens heeft ze een eigen dansschool “La Negra” in Ibiza. La Negra kent Ibiza op haar duimpje, waar ze iedere week wordt ingevlogen om de mensen van Ibiza van salsa muziek te voorzien.

 

  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling