Dansleraren Biezenmortel Kizomba, Bachata, Salsa LA & Cubaans Edition

 
Dansleraar Fábio Roberto Runa Duarte
Fábio Roberto Runa Duarte uit Portugal begon zijn danscarrière toen hij 16 was. Hij volgde een dansopleiding in Latijns Amerika. Hij volgde ook Ballet, Moderne dans, Salsa, Bachata en Tango. Vanaf z'n 17e, begon hij Kizomba te dansen met zijn Afrikaanse vrienden. Inmiddels heeft hij de grootste dansschool van de Algarve in Portimão.

 

 
Nani (Daniel Vicente Gracia)
Nani is beïnvloed door de makers van Sensual Bachata Korke & Judith en door Evelyn La Negra voor de traditionele Bachata. Hij kreeg zijn opleiding van Ronald & Alba, Luis & Andrea en andere internationale Bachata-leraren Nu geeft Nani les op Ibiza en neemt ze deel aan internationale evenementen. .

 

 
DJ Evelyn la Negra (Venezuela/Barcelona)
Evelyn Viana “La Negra” werd geboren in Caracas-Venezuela en woont nu in Barcelona in Spanje. Dit fenomeen is een multitalent: van Dominicaanse Bachata tot Cubaanse salsa, Ragga salsa en leraar funky en hiphop. Zij is gestart met “Pasos Libres de Salsa” International Championship, geeft les in de beste dansscholen van Barcalona (Antilla Latin Club en Adrián & Anita School (4 times world salsa championships), leidt de grootste Salsa discotheek van Barcelona "Antilla" en tevens heeft ze een eigen dansschool “La Negra” in Ibiza. La Negra kent Ibiza op haar duimpje, waar ze iedere week wordt ingevlogen om de mensen van Ibiza van salsa muziek te voorzien.

 

 
Docent Norvin Nocento
Norvin is in 1995 begonnen met Antilliaanse salsa, daarna Cubaanse salsa om uiteindelijk zijn eigen dansstijl te ontwikkelen welke bestaat uit een mix van New York style en LA style. Pas jaren later is hij begonnen met het verzorgen van danslessen. Eerst in Groningen en later ook in Enschede. Zijn lesgeven staat vooral bekend als energiek, gezellig, gedreven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Naast het lesgeven in de Salsa is Norvin ook een zeer gedreven personal trainer op het gebied van life style, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en wellness in de breedste zin van het woord. Zijn vermogen om het beste in de mens naar boven te halen maakt Norvin ook een zeer waardevolle docent binnen de Salsaventura docentenopleiding waar hij als Masterinstructor een groot deel van het docentenlesprogramma voor zijn rekening neemt. 

  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling