Dansleraren Salsa Bachata Kizomba Passion, Lagos, 6-13 juli 2024

 
Lorenzo Martopawiro
In 2019 startte Lorenzo zijn Bachata avontuur en vanaf toen ging het snel! Tijdens de lessen bij Bachata Passion werd hij er snel uitgepikt om zelf opgeleid te worden tot docent. Lorenzo geeft al jaren lessen bij Bachata Passion in Den Haag & Rotterdam en is een zeer populaire docent onder de cursisten. Zijn manier van lesgeven zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Een mooie combinatie van gezelligheid, maar tegelijk ook technisch en kwalitatief goede lessen is precies wat je bij Lorenzo gaat vinden.

 

 
Dansleraar Fábio Roberto Runa Duarte
Fábio Roberto Runa Duarte uit Portugal begon zijn danscarrière toen hij 16 was. Hij volgde een dansopleiding in Latijns Amerika. Hij volgde ook Ballet, Moderne dans, Salsa, Bachata en Tango. Vanaf z'n 17e, begon hij Kizomba te dansen met zijn Afrikaanse vrienden. Inmiddels heeft hij de grootste dansschool van de Algarve in Portimão.

 

 
Meike Portegies
Meike Portegies een danslerares van Bachata Passion en lid van het showteam dansen Bachata Sensua, Bachata Dominicana, Bachata Musicality en Bachata men en ladystyling. Meike Portugies is een multitalent: ze danst, ze zingt en is muzikant.

 

  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling