Info Dance in the city of Valencia, 24-29 April 2019

Hoe duur is het leven in Valencia?

In Valencia is uit eten gaan goedkoper dan in Nederland. Tegen een zeer redelijke prijs kun je iedere dag eten.


Reisverzekering

Het is noodzakelijk dat je een reis- en/of annuleringsverzekering afsluit. Het beste doe je dat bij de verzekeringsmaatschappij waar je al een aantal verzekeringen hebt afgesloten.


Medereiziger

Wens je in contact te komen met andere deelnemers in verband met samenreizen, etc.? Plaats dan een oproep op facebook bij het event. Zie hiervoor www.dance4two.nl of www.facebook.com/dance4two.


Vluchten en vervoer vanaf de luchthavens

De internationale luchthaven Valencia Manises ligt op 8 kmten westen van het centrum van Valencia. Er zijn rechtstreekse vluchten van veel luchtvaartmaatschappijn, zoals Air Europa, Iberia, Ryanair, Air Berlin, KLM en Transavia.
Het makkelijkste is om een bus, metro of taxi naar het hotel te nemen. Zodra je de luchthaven uitkomt loop je tegen een rij wachtende taxi’s aan. Reken op 20-25€. Voor een rit tussen de luchthaven en het centrum.


Metro

Lijnen 3 en 5 gaan tot het centrum. Kaartjes koop je in de automaten in het station. Je koopt een kaartje voor 2 zones. Rijd tot halte Xativa of Colon. Reisduur is 25 minuten.


Bus

Lijn 150 rijdt om de 25-30 minuten naar het centrum. Je koopt een ticket in de bus. De bus stopt aan de Callle Angel Guimerá en de Gran Via Fernando El Católico.


  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling