Dansleraren Salsa Bachata Kizomba Passion: nieuwe stijl, Lagos, 6-13 juli 2019 (8 dagen)

 
Geno & Steffie
Bachata is de ultieme vorm van ontspanning, een dans waarin je volop kan loslaten en genieten van de muziek. Het leuke van de Bachata is dat de basis zo simpel is en daarmee toegankelijk voor iedereen, maar dat de veelzijdigheid van de Bachata daarna nog zoveel uitdaging geeft dat je nooit uitgeleerd bent. Dansen en lesgeven is een passie van Geno en Steffie. Niets vinden zij leuker dan te zien hoe iemand de les binnenkomt bij een proefles en om dan te zien hoe hij/zij zich elke week ontwikkelt. Bij hun workshops is altijd een leuke familie sfeer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zich op zijn gemak voelt, vragen durft te stellen en plezier heeft tijdens het leren. Lesgeven is echt hun passie! Daar mag je ze elk moment voor wakker maken!

 

 
Dansleraar Fábio Roberto Runa Duarte
Fábio Roberto Runa Duarte uit Portugal begon zijn danscarrière toen hij 16 was. Hij volgde een dansopleiding in Latijns Amerika. Hij volgde ook Ballet, Moderne dans, Salsa, Bachata en Tango. Vanaf z'n 17e, begon hij Kizomba te dansen met zijn Afrikaanse vrienden. Inmiddels heeft hij de grootste dansschool van de Algarve in Portimão.

 

 
Ben en Ana
Op een heerlijke manier dansen Ben en Ana Kizomba. De Kizomba lessen worden gegeven door het Portugese/Angolese stel Ben Pedrosa en Ana. Hun stimulerende stijl van dansen wordt zeer gewaardeerd vanwege hun energieke en creatieve manier van lesgeven. Ze spreken Engels en hebben geduld.

 

  • Onze reizen gaan altijd door
  • Deelnemers van alle leeftijden
  • Inschrijven ook zonder danspartner
  • Van beginners tot vergevorderden
  • Voor singles & dansparen, 15% aanbetaling